Qui som

Moiré és un estudi de disseny gràfic situat a Mallorca. Neix l’estiu de 2016 a partir de la col·laboració dels germans Arnau i Damià Matas Morell. Ens agraden les solucions simples a problemes comunicatius complexos. Creiem molt en el disseny com a eina de transformació social. No sabem treballar sense un concepte ben definit ni una cura pel procés i la metodologia.

Damià Matas

Esporles, 1985. És llicenciat en Belles Arts per la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea. Disposa d’una àmplia producció artística, especialment en el camp de l’escultura i la pintura.

Arnau Matas

Esporles, 1982. És doctor en Filosofia per la Universitat de les Illes Balears, Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament (Universitat Jaume I) i dissenyador gràfic (Escola d’Art i Disseny de Tarragona).

Serveis que oferim

Ens agrada plantejar els projectes de manera integral: començam definint les necessitats comunicatives i traçam un pla de feina format per diferents fases. Som versàtils i ens adaptam al que cada client necessiti per tal d’assolir els millors resultats.

Alguns dels nostres clients