Colors

He intentat trobar una combinació a partir del vostre suggeriment de taronja i lila. D’aquestes, quina vos agrada més? La 1 i la 5 tenen pitjor contrast… crec que estic entre la 2 i la 3… a cada pantalla es veurà un poc diferent, però més o manco…

Logotip

Variacions d’una mateixa idea, algunes simplificades, altres amb més info.

Proves amb cartells 2 colors

MATERIAL ANTIC

Fat i fat. Proposta gràfica

Presentam els primers experiments per a la imatge gràfica de “Fat i fat”. Els següents materials no són encara una proposta final, sinó unes primeres aproximacions.

Sí que hem apostat per fer una identitat que sigui un llenguatge visual propi del festival, que permeti fer múltiples cartells i materials diferents però que es percebin com a variacions d’una mateixa cosa.

El concepte

Ens hem centrat no tant en què és la màgia, sinó en aquells moments durant un espectacle en què es produeix la màgia. Aquell “woooow!”, la sorpresa, el clam del públic que està al·lucinant amb el que acaba de passar.

La marca

Partim de la idea de la carta, que es pot llegir si la giram. Hem vist que partint de la lletra “t” es pot construir la paraula “fat” completa, només girant la lletra. El logo resultant s’hauria de pulir…